​Maskinudlejning til private og erhverv

Mangler du det helt rigtige udstyr til at færdiggøre et projekt? Hos LLP Vemmelev har vi et stort udvalg af maskinel til udlejning. Hvad end du mangler en staldkat til at flytte jord eller en flishugger, så kan du leje det hos os. Uanset om opgaven skal udføres i Korsør, Slagelse eller et helt tredje sted, så kan du finde lige det, du skal bruge i vores maskinpark i Vemmelev.

Vi tilbyder maskinudlejning til private såvel som virksomheder. Det betyder også, at du kan leje maskinel til alt lige fra haveprojektet til de større entrepriseopgaver – og så endda til yderst attraktive priser.

Udlejning af maskiner af højeste kvalitet

Det er vores mission at kunne tilbyde alle de maskiner og trailere, du måtte få brug for, i forbindelse med forskellige projekter og transportopgaver. Alle vores maskiner er naturligvis i topkvalitet. Derfor kan du være sikker på at leje en maskine, der kan bidrage med at få opgaven løst på bedst mulige måde.

Vi tilbyder blandt andet leje af følgende maskiner:

  • Hestetrailere
  • Motorbør Superskub
  • Højtryksrensere​
  • Staldkat minilæsser knækstyret
  • Mosfjernere
  • Minigravere​

Når du lejer en af vores maskiner, får du mulighed for at skræddersy lejeprocessen efter dine behov. Skal du kun bruge maskinen en enkelt dag, får du en god pris på dette. Har du i stedet brug for maskinudlejning i en længere periode, er dette også muligt. Derudover tilbyder vi udbringning og afhentning af maskiner såvel som trailere, hvis det skulle være nødvendigt.

Kontakt os for et godt tilbud på maskinudlejning

Det er vigtigt for os, at du får den helt rigtigt maskine. Vi har stor erfaring og viden inden for feltet, hvorfor vi naturligvis altid står til rådighed, hvis du ønsker rådgivning til maskinudlejning. På den måde kan du blive bedst klædt på til dit næste projekt.

Hvad end du står over for en stor eller lille opgave, kan vi hjælpe dig med at komme i mål med den. Kontakt mig på telefon 27633336 eller sende en sms og jeg vil svare hurtigst muligt, og sammen kan vi finde frem til lige præcist de maskiner, du har brug for.​

Der er udlevering af forudbestilt maskiner også lørdag og søndag . 

Tilmeld nyhedsbrev

​​Få de seneste tilbud og nyheder

​LLP Vemmelev ApS​

v/ Leif Petersen

Industrikrogen 3, 4241 Vemmelev

​Tlf.: 58 38 32 57

Mob.: 20 32 32 57

Mail: leif@llp.dk

CVR-nr.: 33637683​

LLP Maskinudlejning

​v/ Lone Petersen

Industrikrogen 3, 4241 Vemmelev​

​Tlf.: 58 38 20 01

Mob.: 27 63 33 36

Mail: lone@llp.dk

CVR-nr.: 11086748​