​CNC-drejning til indvendige og udvendige profiler

Har du et emne, du skal have fræset eller drejet? Hos LLP Vemmelev er vi eksperter i alt inden for CNC-drejning og CNC-fræsning af indvendige såvel som udvendige profiler. Vi kender vores maskiner og computere til fingerspidserne, hvorfor vi med garanti kan dreje de emner, du har brug for.

Fra vores maskinværksted i Vemmelev kan vi hjælpe med at få fræset eller drejet et emne, hvad end du kommer fra Korsør, Slagelse eller et helt andet sted. Hos LLP Vemmelev er vi kendt for den gode kvalitet af vores løsninger, uanset hvad du skal have lavet. Vi kan skræddersy dine emner efter dit behov – naturligvis til en rigtig god pris.

Udform dine emner ved hjælp af CNC-drejning

CNC-drejning og CNC-fræsning kan være en stor hjælp i mange arbejdsprocesser. Har du et gevind, rør eller lignende, du skal have produceret mange af, kan vi hjælpe dig. Vi råder over et stort udvalg af produktionsmaskiner, der ved hjælp af den nyeste teknologi kan dreje stål til den helt rigtige form.

Vi har blandt andet et drejecenter fra Mori Seiki. Dette er et af de førende brands inden for spåntagningsmaskiner. Derfor er du sikker på at få et gennemarbejdet, ensartet og veludført resultat. Derudover har vi 2 stk. Fadal fræsebearbejdningscenter.​

Vi kan derfor blandt andet tilbyde:

  • ​Spåntagende bearbejdning
  • Præcisionsarbejde inden for CNC-drejning og CNC-fræsning
  • Produktion af mange forskellige emner, herunder hjul, cylindere og kugler

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med CNC-drejning og fræsning. De kender programmeringsprogrammernes mange muligheder, hvorfor de helt sikkert også kan hjælpe dig med at få drejet lige præcist de emner, du har brug for. Hvis du ønsker det, fremstiller vi også gerne et prøveemne uden beregning.

Kontakt os og få hjælp til dit drejearbejde

Har du brug for hjælp til CNC-drejning? Vælg da LLP Vemmelev til at udføre opgaven for dig. Her er du garanteret, at dine emner bliver udformet af noget af den nyeste teknologi og nogle af de bedste maskiner. Vi garanterer resultater i topkvalitet til tiden og til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os i dag, og kom et skridt tættere på en veludført drejeopgave. Vi kan fanges på telefon 60 14 20 02 eller e-mail Steffen@llp.dk – vi glæder os til at hjælpe dig med dine emner.​

Tilmeld nyhedsbrev

​​Få de seneste tilbud og nyheder

​LLP Vemmelev ApS​

v/ Leif Petersen

Industrikrogen 3, 4241 Vemmelev

​Tlf.: 58 38 32 57

Mob.: 20 32 32 57

Mail: leif@llp.dk

CVR-nr.: 33637683​

LLP Maskinudlejning

​v/ Lone Petersen

Industrikrogen 3, 4241 Vemmelev​

​Tlf.: 58 38 20 01

Mob.: 27 63 33 36

Mail: lone@llp.dk

CVR-nr.: 11086748​